جهانگيري تصريح کرد: بر اساس صورتجلسههاي تنظيم شده در اين جلسات، انجام پروژههاي گردشگري استانها با سرعت بيشتري پيگيري شده و از نزديک مسائل و مشکلاتي که اين شرکت ها در اجراي پروژهها با آن مواجه هستند، بررسي ميشود.
وي با اشاره به برخي بروکراسيهاي اداري تاکيد کرد: متاسفانه در برخي از پروژهها بروکراسيهاي اداري و موازي کاري برخي از سازمان ها، موجب ميشود که سرمايه گذاري در کشور به کندي صورت بگيرد تا جايي که يک پروژه دو ساله، به 4 سال تبديل شده و سرمايه گذار را با هزينه هاي گزاف رو به رو ميکند.
جهانگيري خاطرنشان کرد: از آنجا که در بسياري از استانها، متاسفانه هنوز استانداريها و سازمانهاي مختلف به طور کامل براي توسعه اين صنعت توجيه نشدهاند، يکي از وظايف مديران عامل شرکتهاي استاني اين است که طي مذاکراتي با فرمانداريها، استانداريها و شهرداران شهرهاي مختلف شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي و اهداف آن را معرفي کنند. از سويي نيز با استناد به مصوبات موجود براي تامين زيرساختهاي مختلف از سوي بخشهاي مرتبط نيز جلساتي را برگزار کنند.
جهانگيري گفت: در برخي از استانها، به دليل هماهنگ بودن دستگاه ها و حمايت مستقيم استانداران از اين شرکت و تلاش بي وقفه مديران عامل استاني و روساي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري پروژه هاي گردشگري با سرعت مسير خود را طي کرده و در آينده نه چندان دور نيز به بهره برداري مي رسند، اما در برخي از استان ها، چالش هايي براي انجام پروژه ها موجود است.
جهانگيري با اشاره به حضور روساي و معاونان سازماني در شرکت توسعه تاکيد کرد: خوشبختانه شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي با همکاري و هماهنگي کامل با روساي سازمانهاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در استان ها، براي تهيه پکيج هاي سرمايه گذاري و واگذاري آنها به سرمايه گذاران و پيگيري مصوبات هيأت دولت تاحدودي مسير سرمايه گذاري را براي سرمايه گذاران هموارتر کرده و اين امر موجب سرعت بخشيدن به اجراي پروژه ها شده است.
وي گفت: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تاکنون به عنوان يک سياستگذار با بودجه محدود خود توانسته است که در خط مشي دولت نهم تغيير ديدگاه هايي را در حوزه گردشگري ايجاد کند که از جمله آنها مي توان به اختصاص اعتبارات استاني براي توسعه اين صنعت اشاره کرد. در اين راستا، وظيفه مسئولان اين سازمان به خصوص در استان ها سنگين تر شده است، چرا که بايد با تعريف پروژه ها و طرح هاي مختلف، از بودجه هاي استاني براي توسعه اين صنعت استفاده کنند.
وي با اشاره به اختصاص 5 درصد اعتبارات استاني و افزايش بودجه سازمان از سال آينده تصريح کرد: با اختصاص 5درصد اعتبارات استاني به صنعت گردشگري، مديران عامل استاني شرکت بايد براي تهيه و ارائه پکيج هاي مختلف سرمايه گذاري به سرمايه گذاران نهايت تلاش خود را به کار گيرند و از سويي نيز با شناسايي جاذبه هاي استاني و معرفي آنان براي تقويت گردشگران ورودي استان خود با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان برنامه ريزي کاملي انجام دهند.
وي با اشاره به احداث هتل در شهرهاي مختلف گفت: شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي قصد دارد براي توسعه صنعت گردشگري و ايجاد امکان اقامتي در شهرهاي مختلف، در هر شهر يک هتل ايجاد کند. براي اين کار پکيج هاي مختلفي از سوي شرکت هاي توسعه تهيه شده و در حال گردآوري است. لذا از وظايف اصلي شهرداران و استانداران اين است که بر اساس مصوبات هيأت دولت اين شرکت را در انجام اين وظيفه سنگين ياري دهند.
جهانگيري تاکيد کرد: شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي با آماده کردن پکيج هاي سرمايه گذاري مختلف در قالب هتل، مجتمع بين راهي، کمپينگ، سرويس بهداشتي و مجتمع آبدرماني و شناسايي سرمايه گذاران مختلف و ارائه بسته هاي سرمايه گذاري به آنان، پتانسيل هاي گردشگري را به فرصت هاي سرمايه گذاري تبديل
کرده و با کوتاه کردن مسير سرمايه گذاري، بهره برداري از فرصت ها را امکان پذير مي سازد وي گفت: تاکنون 20 استان در شرکت توسعه حضور يافته و مشکلات شان از نزديک بررسي و در حال پيگيري است. در تلاش هستيم تا هفته ديگر ظرف 4 روز، مشکلات 10 استان باقيمانده را نيز از نزديک بررسي کرده و مسايل و مشکلات آنان را پيگيري کنيم.
جهانگيري گفت: در هفته اول با حضور مدير عامل شرکت توسعه آذربايجان غربي و شرقي و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و معاونان اين دو استان، جلسات برگزار شد. استان هاي سمنان، يزد، همدان، مرکزي، اردبيل، ايلام، زنجان، کردستان، خوزستان، گيلان، مازندران، بوشهر، کرمان، گلستان، فارس، خراسان جنوبي از جمله استان هايي بود که در اين مدت مورد بررسي قرار گرفت./102
انتهای پیام/